Astrocenter Urania logo

Астроцентър Урания

Обучение по астрология

Лекции

Отвори всички Затвори

Синастрия (композит)

<АУДИО ЛИНК>

Идеята на композитната карта е в това, че тя представя отношенията между двама човека като самостоятелен трети фактор. Композитът прилича на енергийно поле, което засяга двамата партньори. Изглежда, че той не описва онова, което партньорите чувстват един към друг, по което се отличава от синастрията, защото тя описва химията на отношенията с термините на тяхното взаимодействие.

Композитът прилича на дете, трета самостоятелна същност, която носи наследствените признаци на двамата родители, комбинира ги по съвършено различен начин и съществува напълно независимо от тях.

Композитът притежава ядро на идентичност - Слънцето, и характерен набор от емоционални отговори и потребности, описвани от Луната. Има фактор, който характерисира начините за комуникация - Меркурий, специфичен набор от ценности – Венера, начин за проява на енергията и волята - Марс, ориентация за растеж и разширяване - Юпитер, и фактор за вродени ограничения и способи за защита - Сатурн. В композита знаците описват основния материал или "характера", от който са изградени отношенията, планетите описват мотивационните подбуди и домовете - сферите на живота, чрез които се проявяват планетите.

Предишна Синастрия (композит) Следваща
Задвижва се от Silla.IO PHP Application Development Framework